Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De Zorg van de kampioensbatterij en Onderhoudsmethode

Certificaat
China Champion Storage Battery Company Limited certificaten
China Champion Storage Battery Company Limited certificaten
Klantenoverzichten
De kampioen doet altijd professionele VRLA-zaken met ons bedrijf, zelf zeer gelukkig zal zijn om u voor de Kampioensbatterijen te introduceren!

—— Santiago Vidal

Het is ons groot genoegen om alle vrienden te laten Kampioen kennen, aangezien wij met hen voor voorbij 9 jaar hebben samengewerkt, kwaliteit en efficiënt zijn de waarheid!

—— Sergei Milyoshin

Hoe is de Kampioen Batterij? wij zouden willen zeggen, is de Kampioen de beste verkoper die wij reeds in ons gegevensbestand hebben gehad! waarom niet proberen? u niet neer zou laten.

—— Daniela Lange

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Zorg van de kampioensbatterij en Onderhoudsmethode
Laatste bedrijfsnieuws over De Zorg van de kampioensbatterij en Onderhoudsmethode

Batterijzorg en Onderhoud.

De capaciteit van een SLA-batterij is de hoeveelheid elektrische energie die uit een volledig geladen cel kan worden verkregen. De capaciteit wordt uitgedrukt in ampère-uren. De capaciteit is afhankelijk van de lossingsstroom, de temperatuur tijdens de lossing, het def. afgesneden voltage en de batterijen algemene geschiedenis (opslagtemperatuur, last, onderhoud, enz.).

Opslag en Temperatuurgevolgen.

Waar mogelijk, sla batterijen in een schone, koele en droge plaats op zodat het niet door bronnen van stralingshitte zoals zonneschijn, het verwarmen eenheden, radiators of stoompijpen wordt uitgevoerd. De geadviseerde opslagtemperatuur en de vochtigheidsniveaus zijn als volgt:
Opslagtemperatuur tussen 32 en 104 graden van Fahrenheit (0 aan 40C).
De opslagvochtigheid zou zo laag mogelijk moeten zijn.
De batterijopslag zou moeten worden vermeden waar de temperaturen 104F kunnen overschrijden.

De temperatuurgrenzen voor SLA-batterijen in verrichting zijn als volgt:
Het laden: 5F aan 122F (- 15C aan 50C).
Het lossen: -4F aan 140F (- 20 aan 60C).

De ideale werkende temperatuur voor SLA-batterijen is ongeveer 68F aan 77F (20C aan 25C). De verrichting bij temperaturen onder -4F kon in fysieke schade resulteren. Wanneer werkend en ladend bij temperaturen boven 140F in het versnelde drogen van de elektrolyt resulteert. Thermisch
de vluchteling en het strenge zwellen kunnen voorkomen. Herinner dat de extreme temperaturen het batterijleven verkorten.

Houdbaarheidsperiode en het Hoogste Laden.

wegens de chemische componenten van SLA-batterijen, vindt een reactie in opslag geroepen Zelflossing plaats, die een langzaam afvoerkanaal van een batterijencapaciteit is en als Houdbaarheidsperiode soms bedoeld. Bij kamertemperatuur, is het zelflossingstarief ongeveer 3% van nominaal vermogen per maand. Dit lage zelflossingstarief en batterijen uitstekende het laden kenmerken laten opslag maximaal één jaar zonder verlies van efficiency of prestaties toe.

SLA-de batterijen vereisen een Hoogste Last met een bepaald tijdkader terwijl wordt opgeslagen. De hoogste Last vult de capaciteit bij die aan de batterij terwijl in opslag werd verloren. Na opslag op lange termijn, leveren alle batterijen minder dan het nominale vermogen. De volledige capaciteit zal door verscheidene lossing/lastencycli worden verkregen. Voor het langste leven, zouden de batterijen volledig moeten worden geladen alvorens in opslag te gaan. De korte periodes van hoge temperaturen (een paar dagen) zullen geen effect op opslagtijden hebben.
Nochtans, zullen de periodes van één maand of meer bij temperaturen hoger dan 78F een verhoging van de frequentie van het Hoogste Laden vereisen.


geadviseerde Hoogste het Laden Intervallen:
Opslagtemperaturen: 32 F of vermindert 32 F aan 78 F 78 F aan 104 F
Houdbaarheidsperiode: 12 maanden 6 maanden 3 maanden

Hoogste het Laden Aanbevelingen voor SLA-Batterijen.

Het is belangrijk om SLA-batterijen met een goed aangepaste lader te belasten. Omdat de capaciteit of het leven van batterijen door omgevingstemperatuur, het laden voltage en andere parameters worden beïnvloed, is het belangrijk die een lader te gebruiken aan de batterij en zijn toepassing wordt aangepast.

Het laden Aanbevelingen.

Men adviseert dat het lastenvoltage wordt aangepast om de batterijtemperatuur te compenseren. Dit kan worden gedaan door de omgevingstemperatuur dichtbij de batterij in plaats van de daadwerkelijke batterij te ontdekken. De redenen voor temperatuurcompensatie van het het laden voltage zijn:
Om thermische vluchteling van de batterijen te verhinderen wanneer zij in voorwaarden op hoge temperatuur worden gebruikt.
Het voldoende laden wanneer de batterijen in lage temperatuurvoorwaarden worden gebruikt.

De temperatuurcompensatie van het het laden voltage kan verlengen
druppeltje of het vlotterleven of batterijen als volgt:
Ongeveer 5% vergeleken zonder compensatie bij 86F (30C).
Ongeveer 10% vergeleken zonder compensatie bij 95F (35C).
Ongeveer 15% vergeleken zonder compensatie bij 104F (40C).

Wanneer de batterijen in lage temperatuurvoorwaarden worden gebruikt, beïnvloedt de temperatuurcompensatie van het het laden voltage niet het druppeltje of drijft het geen leven van batterijen. Het voordeel dan van temperatuurcompensatie moet de druppeltje of vlotter het laden stroom houden bijna hetzelfde als het bij 77F (25C) zou zijn, alhoewel de temperatuur rond de batterijen varieert. Samengevat, zouden de batterijen moeten worden geladen bij:
Een omgevingstemperatuur binnen de waaier van 32F aan 104F (0C aan 40C).
De meest efficiënte het laden waaier is 41F aan 95F (5C aan 35C).
Het laden de temperaturen hieronder 32F (0C) of over 104F (40C) wordt niet geadviseerd, aangezien de batterijen door hitte zouden kunnen worden misvormd of niet laadden genoeg.

Bartijd : 2016-06-01 11:07:10 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Champion Storage Battery Company Limited

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 86-13622349296

Fax: 86-755-84718249-366

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!